perjantai 7. kesäkuuta 2013

May Madness 2013!!

Viikko sitten sunnuntaina klo 6.30 starttasi kauan odotettu, tytöistä suurimmalle osalle ensimmäinen kisapäivä! Tunnelma bussissa oli väsynyt ja jännittynyt, mutta myös hieman surullinen, sillä yksi tytöistämme oli kipeä eikä päässyt lähtemään mukaan. Kisapaikalla kävimme rekisteröitymässä ja pyörähdimme pukuhuoneessa vaihtamassa vaatteet ennen lämmittelyä. Kenraali oli jo 7.50, eikä se mennyt odotusten mukaisesti. Stuntit pysyivät onneksi ylhäällä, mutta ohjelma oli hätäinen, eikä yksityiskohtiin kiinnitetty huomiota. Onneksi meillä oli aikaa treenata, joten pienen muistuttelun ja harjoittelun jälkeen kaikki alkoi taas sujumaan! 
Avajaisseremonian jälkeen kiiruhdimme suoraan lämmittelyhalliin ja pian olikin jo meidän vuoro siirtyä korutarkastukseen. Ennen omaa esiintymisvuoroa fiilis oli odottava ja minuakin jännitti paljon tyttöjen puolesta, kun odotin joukkueen sisääntuloa musiikinsoittopisteellä. Varsinainen kisasuoritus meni hyvin, vaikkei se täydellinen suoritus ollutkaan. Aamun kenraalin jälkeen, voimme kuitenkin olla suoritukseen tyytyväisiä :)! Minien palkintojenjaossa kaikki joukkueet julistettiin ykkösiksi ja muistoksi tästä saimme hienot "ykkös" pinssit!
Loppupäivän stunttailimme ja katsoimme muiden esityksiä sekä paluumatkalla pysähdyimme abc:llä syömässä. Päivä kokonaisuudessaan oli todella pitkä, mutta varmasti opettava ja ihana kokemus! Monelle kisat olivat ensimmäiset, joten kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Samalla nämä kisat olivat kuitenkin minulle ja Millalle viimeiset, joten paluumatkalla tunnelma oli haikea. Saatiin tytöiltä mitä ihanimpia lahjoja, kiitos niistä tytöt♥! Tulee kova ikävä, mutta kyllä me vielä nähdään!

hiusten laittoa









ykkösiä!!

myös valmentajat pääsi nostamaan ;)



Kiitos FSC Sunbeams ja Crocodiles Cheerleaders hienoista tsemppikorteista!

-Viivi

6 kommenttia:

  1. Terveisii Neealle kaksosilta:) Jotka näyttävät samanlaisilta:D

    VastaaPoista
  2. hei pari päivää niitten kisojen jälkeen tajusin et siinä FSC sunbeams oli mun vanha kaveri :D

    T.sofia

    VastaaPoista
  3. ja muo ei ees näy tos joukkue kuvassa (Y) :DDDDD T.sofia

    VastaaPoista
  4. http://www.tpaitapainatus.com/tarjoukset/

    VastaaPoista
  5. ikävä tätä päivää :( ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista/palautteesta! Pidäthän tekstisi asiallisena;)